UTANMAZLAR VE GENÇ KURTLAR

UTANMAZLAR VE GENÇ KURTLAR 08 Şubat 2016

Shameless ve Teen Wolf Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler.

UTANMAZLAR VE GENÇ KURTLAR

Aynı adlı ödüllü İngiliz dizisinden uyarlanan ve en az orijinali kadar sükse yapmayı başararak, tüm dünyanın sevgilisi haline gelen Shameless izle ve bu eğlenceli dizinin ilginç karakterlerinin maceralarını takip et. Başrollerini deneyimli aktör William H. Macy ve güzeller güzeli Emmy Rossum’un paylaştığı kara komedi tarzındaki dizide hemen bütün karakterler kendi çapında birer anti kahramanlar. 2011 yılından beri başarıyla devam eden dizi 6. Sezona doğru yol alıyor ve her sezon izleyici kitlesini daha da arttırıyor. Amerika’nın en ünlü kanalı olan Showtime’da yayınlanan bu komedi dizisinde umarsız baba Frank Gallagher ve birbirinden yaratıcı çocukları ile maceradan maceraya koşacaksınız.

Teen Wolf 1985 tarihli aynı adlı filmin uyarlamasıdır ve yayın hayatına 2011 yılında başlamıştır. O tarihten bu yana bütün gençlerin sevgilisi olmuş ve özellikle dizi içinde çalan müzikleriyle de adından söz ettirmektedir. MTV kanalı tarafından hazırlanan dizide başrolleri genç ve yetenekli oyuncular Tyler Posey ve Dylan O’Brien paylaşıyorlar. Tam 5 sezondur izleyenleri diken üzerinde oturtan bölümleriyle ekranlara çivileyen bu doğaüstü televizyon dizisini takip etmek istiyorsan, hemen dizi platformundaki yerini al ve Teen Wolf izle. Genç kurt Scott Mc Call ve okul arkadaşları her hafta ürkütücü oyunlar peşine düşüyor ve diğer doğaüstü varlıklarla mücadele ediyorlar. Sizlere de oturup bu karizmatik gençlerin heyecan dolu maceralarını izlemek düşüyor.

Aile dizilerinden gençlik dram dizilerine, doğaüstü dizilerden, komedi dizilerine kadar her zevke ve her dizi severe seslenen bir platform olan http://www.dizimagx.com/ sizlerin en güncel dizi platformu olmaya devam ediyor. Gerek kaliteli görüntü ve ses düzeni, gerek devamlı güncellenen dizi listesi ile diğer platformlardan yerini ayıran dizimagx en büyük farkı yetenekli çevirmenleri ile gösteriyor. Dizi çevirmenin ne kadar meşakkatli bir iş olduğunun farkında olan platform bünyesinde en yetenekli ve bilgili çevirmenleri barındırmaktadır. Dizi platformları içinde özel bir yeri olan dizimagx.com sayesinde dünyada olaylar yaratmış olan dizileri en güncel bölümleriyle izleyebilir ve platformda bulunan yorum kısmına dizi hakkındaki fikirlerinizi yazıp paylaşımda bulunabilirsiniz.  

  • Beğen
    1
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha