Survivor All Star Birleşme Partisi Ne Zaman ?

Survivor All Star Birleşme Partisi Ne Zaman ? 19 Nisan 2015

Birleşme Partisi Tarihi Belli Oldu

Survivor All Star Birleşme Partisi Ne zaman?
TV 8'in reyting rekorları kıran yarışması Survivor All Star'da beklenen birleşme partisi geldi çattı. Acun Ilıcalı'nın sürprizler ile dolu hazırladığı birleşme partisinin önümüzdeki hafta olduğunu açıkladı. Birleşme partisi 24 Nisan 2015 cuma günü Tv8 ekranlarında olacak.
Survivor All Star birleşme partisinin sürprizlerinden biride Hadise. Ada birleşmesinde yapılacak olan partide sahneyi Hadise alacak. Yarışmacılara yapılacak olan bu jest den  hiç bir yarışmacının haberi yok. Hadise yarışmacılara moral vermek ve onları eğlendirmek amacı ile bir konser verecek. Ada birleşmesinden sonra hemen Türkiye'ye geri dönecek. O Ses Türkiye'nin final yapması ile birlikte ortalıkta görünmeyen hadise hayranları ile TV8 ekranlarında Survivor All Star'da buluşacak.
Ada birleşmesinin  şüphesiz çok eğlenceli olacağı kesin gibi görünüyor. Reyting rekorları kıran Survivor All Star izleyicilerini ekran başına kitleyeceği şimdiden belli. Birleşme partisinin 4-5 hafta öncesinden konuşulması zaten buradan belli oluyor. Bakalım yarışmacılar için yeni gruplaşmalar nasıl olacak.
  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha