Şeref Meselesi Bitti

Şeref Meselesi Bitti 17 Mayıs 2015

Şeref Meselesi 26. bölümü ile final yaptı.

Kanal D'nin sevilen dizisi Şeref Meselesi ne yazıkki 26. bölümü ile ekranlara veda etti. Başrollerini Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı dizi ilk bölümleri ile reytinglerden yana yüzü gülmemişti. Fakat 4. ve 5. bölümden sonra reytinglerinin yükselmesi ile işler yoluna girmişti. Ancak buda uzun sürmedi Türkiye'nin en iyi yarışması Survivor başladıktan sonra reytingler tekrar düşmeye başlayınca dizinin erken final yapması ile ilgili dedikodular başladı.

Senaryosu oldukça başarılı olan dizi ne yazıkki Türkiye'de çok fazla izlenmedi. İtalya'da 6. sezonu çekilen Onore Rispetto ismindeki diziden uyarlanan Şeref Meselesi 26. Bölümü ile ekranlara veda etti. Son bölümü ile izleyicileri duygulandıran ve adeta göz yaşlarına boğan dizi hayranlarını son derece üzdü. Son bölümde kızının kendisini amcası olarak bildiği Yiğit, kızı için mermilerin önüne atlayınca duygusal anlar yaşandı. Kızına mektup bırakan Yiğit, o mektupun kızına 18 yaşından sonra verilmesini istedi. Şeref Meselesi herkezi gözyaşlarına boğdu. 

Dizide Elif 18 yaşına geldiğinde babasının Yiğit olduğunu öğrenince babasının kendisi için mermilerin önüne atladığını hatırlar ve bayram sabahı babasının mezarlığına koşar. Bu sahnelerde izleyiciler yine gözyaşlarına hakim olamadı. Dizi, senaryosu itibari ile mükemmel bir kaliteye sahipti. Türkiye'deki diziler arasında en iyi yeri hakeden dizi final yapınca haliyle hayranlarını çok üzdü. Diliyoruzki bundan sonraki yeni başlayan dizilerin sonu böyle olmaz.

Yiğit ve Kızının Bu Sahneleri İzleyicileri Göz Yaşlarına Boğdu.



 
  • Beğen
    1
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha