Plaj Vücudu İçin İnsanlar Spor Salonlarına Akın Ediyor

Plaj Vücudu İçin İnsanlar Spor Salonlarına Akın Ediyor 22 Mayıs 2016

İnsanların Kış Aylarında Spor Salonuna Uğramaması ve Yaz Aylarının Yaklaşması ile Birlikte Spor Salonlarına Hücum Etmesi

Kış boyunca hiç bir aktivasyon içerisinde yer almadan kalori besin tüketerek televizyon karşısında uzanan gençlerimiz, yaz aylarının yaklaşması ve plajda kötü bir görüntüye sahip olamama isteği ile spor salonlarına akın etmeye başlıyor. 2 ayda vücutlarını güzel bir seviyeye getirebileceklerini sanan bu sezonluk sporcular ne yazık ki istedikleri fiziğe 2 ay da ulaşamıyor ve sonuç hüsran ile bitiyor. Tabiki bu iş öyle kolay olsaydı senede 12 ay boyunca spor yapan insanlara haksızlık olmaz mıydı?.

Ne yazık ki gençlerimiz kış boyu yediklerine içtiklerine dikkat etmeden besleniyor, hiç bir spor aktivitesinde bulunmuyor. Bunun karşılığında da alınan sonuç hiç iç açıcı değil. Koca göbekler, basenlerdeki yağlanmalar ve yaz aylarının gelmesi ile short, tshirt giymek isteyen bu gençlerimiz ne yazık ki bunalıma giriyor. Bizlerin sizlere tavsiyesi yediklerinize içtiklerinize her zaman dikkat edip, haftada en az 3 gün spor yaparak formda kalmanız olacaktır. Böylelikle yaşamınızdan büyük ölçüde zevk alacak, kendinizi her daim beğenecek ve özgüveniniz çok yüksek olacaktır. 

Spor yapın mutlu kalın diyor, bizleri takip etmenizi öneriyoruz.
  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha