Mischa Janiec Kaç Yaşında, Boyu Kaç, Bodybuilding Hayatı

Mischa Janiec Kaç Yaşında, Boyu Kaç, Bodybuilding Hayatı 22 Temmuz 2016

Mischa Janiec Polska Genetics isminde oluşturduğu marka ile tüm Dünya'ya sesini duyurmaya devam ediyor.

Mischa Janiec Kimdir?


Mischa Janiec 1990 yılında İsviçre'de Dünya'ya gelmiş ve eğitim öğretimine devam ettiği sürede 15 yaşında sıradan bir çocukken body building sporu ile tanışmıştır. Kısa sürede göstermiş olduğu gelişim ile yakın çevresindeki arkadaşlarının bile hayranlığını kazanmıştır. Bu spora gittikçe aşık olarak büyük bir azimle ilerlemeye devam eden Mischa Janiec yakın arkadaşı Patrick Reiser ile Natural yarışmalara hazırlanmıştır ve Dünya üzerinde büyük başarılar elde etmiştir. 21 Yaşında Dünya Doğal Vücut Geliştirme Yarışması'nda Dünya 2. si olarak büyük bir başarı elde eden Mischa, daha bir aşkla ve tutkuyla bodybuilding sporuna dört elle sarılmıştır. Sosyal medya üzerinde gün geçtikçe büyük hayran toplamaya devam eden Mischa Janiec, Anja Zeidler isimli fitness model ile birliktelik yaşamıştır. Birlikte uzun dönem bir aşk hayatı yaşayan ikili arasında oluşan bir anlaşmazlık nedeniyle ilişkilerine son vermişlerdir.

Mischa Janiec Boyu Kaçtır?


Mischa Janiec bir çok erkeğin istemekte olduğu en ideal boy uzunluğunda ve 190cm boyundadır. 190cm boyunda ve off season zamanlarında 105kg ağırlığında bile olabiliyor. Şu sıralar Yağ oranını fazlasıyla düşürerek 92 kiloya kadar gerilemiştir. 

Mischa Janiec Kaç Yaşındadır?


Mischa Janiec 1990 doğumlu ve 26 yaşına girmek üzeredir. Bu yaşta elde ettiği başarılar sayesinde kendisiyle gurur duyan Mischa Janiec, kendisini idol olarak gören bir çok takipçisinin hayranlığını kazanmıştır.
 
  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha