Acun SMS'lerle oynadı mı?

Acun SMS'lerle oynadı mı? 23 Nisan 2015

Bozok, Turabi ve Özlem arasındaki eleme konseyinde oylarla oynandığı söyleniyor

Survivor All Star'ın 8. hafta birleşme partisi öncesi eleme konseyinde aday olarak çıkan. Hasan ile Bozok'un arasında olan eleme heyecanı Hasan'ın birinci olması ile yerini Turabi Özlem ve Bozok arasındaki çekişmeye bıraktı. Nadya'nın dokunulmazlık sembolü sahibi olması nedeni ile Özlemi söylemesi ve Hasan'ın sms birincisi olduğu için Turabiyi söylemesi ile çıkan sonuçta Özlem adaya veda etti. Ancak akıllarda soru işareti oluştu. Bozok her hafta sms sonuçlarında sonuncu olurken bu hafta nasıl 4. oldu?
 Akıllarda şöyle bir soru daha oluştu. Özlem şuana kadar gerçekleşen sms lerde 2. ve 4. olmuşken bu hafta nasıl 7. oldu ?
Daha önceki gönüllüler takımının sms sıralaması şöyleydi
Survivor All Star 4. hafta sms sıralaması:
10. Bozok
9.Taner
8.Nadya
7.Seda
6.Sahra
5.Hasan
4.Begüm
3.Turabi
2.Özlem
1.Hilmi
 Evet yukarıdaki oylama sonuçları gönüllülerin ilk dokunulmazlık oyununu kaybettikleri 4. haftaya ait. Peki 6. Hafta sonuçları nasıldı?
Survivor All Star 6. hafta sms sonuçları

9.Bozok
8.Taner
7.Nadya
6.Sahra
5.Hilmi
4.Özlem
3.Begüm
2.Turabi
1.Hasan
Sosyal medyada bu oylama sonuçlarına bakarak Özlem'in elenmesine imkansız gözüyle bakan insanlar Acun'a büyük tepki gösterdi. Bozok'un elenmesinin Acun tarafından reyting amacı ile devre dışı bırakıldığını düşünen insanlar Acun'dan açıklama bekliyor. 
Bazı iddaalara göre gerçek oylama sonuçlarının şu şekilde olduğu söyleniyor. Oylama sonuçlarının noterden alındığı söyleniyor.

Acun'dan açıklama bekleyen sosyal medya üyeleri daha önce elenen Duygu Çetinkaya'nında bu şekilde  hakkının yenildiğini düşünüyor.
  • Beğen
    5
  Yorum Alanı 1 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha
Avatar
VİP Üye
  hulyapoldovaderin 24 Nisan 2015, Cuma
Oynamış olma ihtimali yüksel çünkü hiç inandırıcı gelmiyor bozok her hafta sonuncu iken nasıl elenmiyor.