Film Kategorileri Sıralaması

Film Kategorileri Sıralaması 12 Temmuz 2016

Film sektörünün en çok sinema ürettiği film kategorileri

Film sektörünün en çok  sinema ürettiği  sezon olan yaz aylarına bu  dönemde damgasını vuracak filmler ile merhaba diyoruz. Özellikle en çok izlenen filmler kategorisinin genişlediği bu dönemde gelişmiş efektler ve yeni bir boyut ile tasarlanmış yaratıcı kurgulandırmalar ile beraber   bilim kurgu filmleri en popüler sinema kategorileri arasında yer alıyor. Listeyi  2.sırada komedi filmleri ve 3.olarak  aksiyon filmleri takip ediyor.

En çok izlenen filmlerin yer aldığı film kategorileri

Komedi Filmleri


Özellikle 2016 yılı ile kaliteli içeriklerin çoğaldığı en popüler film sektörlerinden biri olan komedi filmleri izleyeceğiniz en komik ve dolu dolu filmleri barındırıyor. Türk oyuncularında dünyaca ünlü filmlerde yer aldığı bir kategori olan komedi filmleri birçok farklı  konusu ile izlenme rekorları kırıyor.Kemal sunal filmlerinin zirveyi çektiği komedi filmleri izleneyeceğiniz en iyi türk filmlerinden biri olacaktır.

Aksiyon Filmleri


Özellikle son 4 senede gelişen bir sektör olan Aksiyon Filmleri genellikle yabancı oyuncuların boy gösterdiği bir film kategorisi.Sadece aksiyon filmlerinde görebileceğiniz inanılmaz gerçekcilik  efektleri ve sürükleyici konulara sahip olması ile dikkat çekiyor. Türk yapımcılarında son zamanlarda kaliteli sinemalarda çıkardığı aksiyon filmleri  2016 yılında 5.000 üzerinde çıkarılan film sayısı ile tüm zamanların  bir dönemde en çok içerik üretilen kategorisi oldu.Aksiyon filmleri izlemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Bilim Kurgu Filmleri


En popüler kategorilerden biri olan bilim kurgu filmleri  teknolojik olayları konu alarak fanları ile buluşuyor.Özellikle Mr. Robot filmleri ile bilim kurgu filmlerinin ünlendiği bu yıllarda matrix gibi filmlerde dikkat çekiyor. Matrix serisinin 4.filmi ile sektörü elage ederek gişe rekoru kırdığı filmlerin yer aldığı Bilim kurgu filmleri buna benzer binlerce filme ev sahipliği yapıyor.


 

 
  • Beğen
    1
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha