Emanet Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Emanet Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler 01 Ağustos 2016

Emanet filmi hakkında detaylı bilgiler.

Emanet Filmi Hakkında
Aksiyon – Suç severler için kaçınılmaz harika bir Polisiye film. Başrollerde; Tayanç AYAYDIN, Turgay AYDIN, Elena VİUNOVA, Koray ŞAHİNBAŞ, Çağla Naz KARGI, Kadir ÖZDAL yer alıyor.
Mirza (Tayanç AYAYDIN), bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışır. Sitede işlenen bir cinayetin tek görgü tanığı küçük kızdır. Mafya’nın, cinayetin tek görgü tanığı olan küçük kızı kaçırmasıyla Mirza Mafya ile soluksuz nefes kesen mücadeleye başlar. Polis ve Mafya, Mirza’yı her ne kadar ciddiyeye almasa da Mirza zamanla Mafya’nın içine sızarak Mafya’yı çökertirken olaylar gelişir. Mirza’nın, Mafya’yı çökertmesiyle beraber çözülen düğümler sonrası aslında herkesin göründüğü gibi olmadığını anlayan, olayların çarpıklığıyla beraber şaşkınlığını gizleyemeyen Mirza’nın bu durum karşısında ne yapacağı merak konusu… Yerli Filmler izle sayfamızdan güncel olarak yerli filmleri izleyebilirsiniz. 2016 filmleri başlığı ile ortak konular içermektedir.
2016 yılının iddialı Aksiyon Polisiye filmlerinden biri olan “Emanet” siz sinema severlerin beğenisine sunulmak üzere Beyazperde’ye taşınıyor. Tayanç AYAYDIN, Turgay AYDIN gibi; Aksiyon, Polisiye – Suç sahnelerinin vazgeçilmez, başarılı, iddialı oyuncularından biri olmaları filmin de ne kadar iddialı olduğunu bir anlamda siz sinema severlere gösteriyor. Tayanç AYAYDIN, Aksiyon sahnelerinde izleyicinin aradığı o muntazan pozitif enerjiyi ve rolün hakkını izleyiciyle bağdaştırabilen başarılı bir oyuncu. Tayanç AYAYDIN ve İbrahim ÇELİKKOL Aksiyon sahnelerini kendi içinde Dramatize edebilen, çıtayı bir tık daha yükseltebilen iki başarılı oyuncu. 
 
  • Beğen
    0
  Yorum Alanı 0 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha